Verander je leven en wordt Tattoo Artist!

Wil jij graag leren tatoeëren?
Eigenlijk het allerliefste hier je geld mee willen verdienen en je beroep van maken?

  • Als je droomt van zelf goede tattoos zetten maar niet weet waar je eigenlijk moet beginnen om dit te leren.
  • Als je al maanden over het internet struint om allerlei duidelijke en goede informatie te vergaren.
  • Als je zelfs al langs verschillende shops bent geweest met de vraag of je daar in de leer mag als apprentice en NEE te horen kreeg
Leren-Tattooeren Online Tattoo Cursus

Mijn naam is Robert Veldman en ik vind het niet juist dat iemand bijna op zijn/haar knieën moet om ergens in een shop aan het werk te kunnen. En dat dat dus de enige weg lijkt om de technieken van dit vak te kunnen leren.

Dan ben je hier aan het goede adres!

Ik ben juist van mening dat als jij de motivatie en passie hebt om te leren tatoeëren, je dat dus gewoon ten alle tijden moet kunnen doen met goed onderbouwde lessen en materialen.

Je staat nu dus op het punt om toegang te krijgen tot methodes en tips die door de pro’s over de hele wereld worden gebruikt en zo goed als nooit gedeeld worden buiten het wereldje! OTC is de eerste volledig online te volgen tattoo cursus van Nederland!

In dit unieke online programma kun je lekker in je eigen tijd en in je eigen omgeving dit schitterende vak gaan leren of jezelf juist verder ontwikkelen. Via haarscherpe HD video beelden zie je precies wat ik doe en kijk je dus eigenlijk met mij hoe het hele proces gaat. Ik leg je stap voor stap uit hoe ik alles doe.

Jij kan een hoofdstukje een paar keer overdoen of in een uitleg gewoon even terug sliden wanneer je maar wilt, zodat je kennis en vaardigheid eigenlijk alleen maar zullen verdiepen en verbeteren.

Dit programma kan je volgen op elk type device dat een internetverbinding heeft, elk moment van de dag, elke dag, elke week, precies hoe het jou dus uitkomt.

OTC - online tattoo lessen

Anderen zijn je al voorgegaan en plukken nu de vruchten van een programma wat ze in detail heeft laten zien en ervaren hoe je professioneel tattoos voorbereid, goede tattoos zet en je dus ook het zelfvertrouwen geeft om hier full time je geld mee te kunnen verdienen.

In onze besloten Facebook groep kom ik wekelijks live voorbij om vragen te beantwoorden en jullie verder te helpen. Bovendien is de groep een plek waar je je werk en voortgang kan delen met andere cursisten en waar we onderling uitdagende challenges doen om je skills te verbeteren.

Waar wacht je nog op, we gaan gewoon lekker beginnen toch?!

Auteur van deze cursus