Datum

11 apr 2020 - 15 mei 2020
Expired!

Tijd

4:00 pm - 9:30 pm

Kosten

895.00

Basiscursus Tattoo – Vr/Za


Naar aanleiding van de maatregelen rondom COVID-19 is dit programma tot nadere datum uitgesteld. Heb je je al opgegeven en ook al betaalt voor deze cursus, neem dan contact op voor restitutie of een tegoedbon.
Het programma is nog altijd wel te volgen online! >> klik dan hier <<


Een cursusprogramma van 6 weken waarin je wekelijks afwisselend op Zaterdag en Vrijdag praktijklessen volgt.

Deze cursus is een compleet basisprogramma voor iedereen die op een goede manier wil leren tatoeëren. Het lesprogramma is gericht op complete beginners en tekentalent is niet vereist maar een goede dosis enthousiasme en zelfdiscipline wel.

OTC is van mening dat iedereen de vaardigheden van tatoeëren kan leren, en deze cursus is dan ook zo opgezet dat alles makkelijk te volgen is met duidelijke uitleg en voorbeelden. Wekelijks volg je praktijklessen waar we klassikaal wat theorie doornemen en een praktijkopdracht beginnen. Je hebt dan vervolgens thuis de tijd om het uit te werken voor de volgende les. Alle lessen zijn onder begeleiding groepen van maximaal 6 deelnemers.

Mocht het zijn dat je deze cursus wilt volgen maar je woont te ver om aanwezig te zijn of de lestijden komen je niet uit; wellicht is de online versie van deze cursus voor jou! klik voor een overzicht hier

Zaterdag om de week van 16.00 – 19.00
Vrijdag om de week van 17.30 – 20.30

Voor deze cursus is een materialenpakket nodig welke niet bij de prijs is inbegrepen.
Deelbetaling voor het programma is optioneel; informeer naar je mogenlijkheden
De startpakketten vind je hier

Urenschema

Zaterdag Middag

16 - 19

Vrijdag Avond

17.30 - 20.30