Online Tattoo Cursus Aanbod

Tatoeëren – Basisprogramma
€ 610

Tatoeëren – Basisprogramma

Deze cursus is een compleet basisprogramma voor iedereen die op een goede manier wil leren tatoeëren. Het lesprogramma is gericht op complete beginners en tekentalent is niet vereist. Een goede dosis enthousiasme en zelfdiscipline wel. OTC is van mening dat iedereen de vaardigheden van tatoeëren kan leren, en deze cursus is dan ook zo opgezet […]

Mensen zoals jij die je voorgingen:

Stop & Start, zo makkelijk!

Zo relaxed deze cursus! Aan en uitzetten wanneer je zelf wilt en alles doen in je eigen tempo. Voor mij echt een uitkomst en op deze manier super veel geleerd.

Larissa
Cursist

Ook voor mij

Ik dacht dat iemand als ik nooit aan het werk zou komen als tattoo artist. Ik ben gewoon ‘het type niet’ want ik werd overal geweigerd of met een kluitje het riet weer ingestuurd. Als ik iets van deze cursus heb meegenomen is het de overtuiging en zelfvertrouwen dat ik geen ‘shop’ nodig heb, ik kan het zelf!

Marianne
Cursist

Veel geleerd

Ik wilde al heel lang leren tatooeeren maar kon gewoon geen leerplek vinden. Een portfolio had ik niet, zo goed kan ik helemaal niet tekenen! Deze cursus heeft me technisch alles geleerd wat ik in een shop ook had kunnen leren.

Jerome
Cursist
  Ik wil ook leren tatoeëren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang al het tattoonieuws nu direct in jouw inbox

Geef een antwoord