Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet tussen, gebruik dan het contactformulier en we proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.

Q: Voor wie zijn deze cursussen?

A: voor iedereen die de wil en passie heeft om een goede professionele tattoo artist te worden, maar misschien geen aprenticeship kan vinden en toch aan de bak wil. Maar ook voor degene die sommige technieken wat beter onder de knie willen krijgen of een speciale stijl willen leren.

Q: Wat kost het?

A: De programma’s zijn verschillend geprijst. In het menu kan je op een programma klikken en daar verschijnt dan ook de (kale) prijs.
NOTE: OP DIT MOMENT IS ALLEEN DE BASISCURSUS BESCHIKBAAR

Q: Kan ik in termijnen betalen?

A: Er is bij het afrekening een optie om in 3 termijnen te betalen. “IN3” is een betaalprovider die geen BKR toetsing doet en de termijnen zijn zonder rente. De eerste termijn wordt direct bij de check-out afgerekend.
NOTE: VOORALSNOG ALLEEN BESCHIKBAAR IN NEDERLAND

Q: Hoe lang duurt een cursus?

A: In principe kan je de cursus in je eigen tempo doen. Na ontvangstbevestiging van je betaling blijft het programma 180 dagen online voor je beschikbaar in de cursisten sectie van de website.

Q: Krijg ik een diploma als ik de cursus afrond?

A: Voor dit vak zijn geen diploma’s te behalen zoals dat is voor een vak als personal trainer of accountant. Je ontvangt wel een certificaat van deelname waarop staat welke module(s) je sucessvol hebt afgerond en kan dienen als een aanvulling op je portfolio.

Q: Is er ondersteuning tijdens/na de cursus?

A: op Facebook is een besloten groep met anderen die de cursus volgen of al gevolgd hebben. Je kunt met daar ten alle tijden met elkaar voortgang delen en tips uitwisselen. wekelijks ben ik live in de groep op Facebook om onderwerpen te bespreken en vragen te beantwoorden. Stel dus wel Facebook Groep Notificaties in

Q: Ben ik aan het einde van de beginnerscursus een volwaardig tattoo artist?

A: met dit programma leer je goede professionele werktechnieken  en hoe, in de basis, om te gaan met het proces van ontwerp tot nazorg. Met cursus koop je geen ‘tattoo talent’. Ergens super goed in worden komt met herhaling, oefening en uitbreiding van je kennis door interesse en passie. Dit zal uiteindelijk er voor zorgen of je groot en sucessvol wordt in deze branch.

Q: Wat ga ik precies leren dan?

A: Elke cursus heeft zijn eigen doelstellingen. Wanneer je in het hoofdmenu klikt op het programma wat je wilt volgen zie je precies welke onderwerpen en doelen er besproken en uitgelegd worden.

Q: Moet ik goed kunnen tekenen om de programma's te volgen?

A: Tekentalent is in principe niet nodig om een ontwerp te kunnen tatoeren en verwacht ik dus ook niet van je. Bij veel stijlen zoals realisme helpt natuurlijk wel als je in de basis al tekent voor jezelf. Maar je zal merken dat deze interesse zichzelf ontwikkelt naarmate je vordert in het programma.

Q: ik ben mijn inlognaam/wachtwoord kwijt, wat nu?

A: via het inlogscherm kun je jouw gebruikersnaam en wachtwoord opvragen via de link: ik ben mijn wachtwoord vergeten Hier vul je jouw e-mail adres in waarna je een nieuw wachtwoord toegestuurd krijgt. Krijg je deze mail niet dan kun je contact opnemen via: support (klik hier)

Q: ik kan op een of andere manier niet inloggen, wat nu?

A: Neem contact op met ons support afdeling via: support@onlinetattoocursus.nl, één van onze medewerkers helpt je direct uit de brand.

Q: Mijn machine is stuk, waar kan ik dat laten reparen?

A: Op de machines in de startpakket besteld via de website zit groothandelgarantie. Bewaar de papieren die erbij komen dus goed en je betaalbewijs wat je toegezonden wordt.

Q: moet ik zelf spullen aanschaffen voordat ik met de cursus begin?

A: in het hoofdmenu bij ‘materialen’ vind je pakketten in verschillende prijscategorieën waarin alles zit wat je nodig hebt voor mijn programma’s. Je bent natuurlijk vrij in je keuze dit af te nemen of materialen op eigen gelegenheid aan te schaffen.