[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Disclaimer

[/vc_column_text][vc_column_text]Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course is niet aansprakelijk voor enige schade die de bezoeker en/of cursist kan lijden. Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, fysieke schade aan lichaam of objecten, en alle onderbrekingen van aangeboden diensten.

Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course besteedt veel aandacht aan de juistheid en de volledigheid van de informatie op deze website. De inhoud en functionaliteit wordt zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd, geactualiseerd en geoptimaliseerd. Toch kan het voorkomen dat informatie verouderd of incorrect is, of dat informatie ontbreekt. Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course kan niet garanderen dat deze website te allen tijden foutloos en/of ononderbroken functioneert. Deze site is geoptimaliseerd voor Internet Explorer, Mozilla en Firefox.

Het is niet toegestaan de site te gebruiken wanneer dit:
– het gebruik van andere bezoekers stoort
– het functioneren van deze website in gevaar kan brengen
– de geboden informatie of onderliggende software kan aantasten

Informatie van derden, producten en diensten.
Op de website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie, producten en diensten van derden. Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course wijst iedere aansprakelijkheid ter zake van de hand. Bij gebruik van de geboden informatie en diensten verstrekt door derden, gebeurt dat voor eigen rekening en risico van de gebruiker van deze website.

Intellectuele eigendomsrechten.
Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke toestemming van Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course / Robert Veldman Tattoo, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.

Wijzigingen.
Online Tattoo Cursus / Online Tattoo Course behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij raden je dan ook aan deze tekst met enige regelmaat te raadplegen als je onze website bezoekt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]